Landstede Groep

Aanmelden

Jij wilt graag naar het Agnieten College. Wat moet je nu doen?

Het aanmeldingsformulier voor onze school krijg je van je juf of meester van groep 8. Heeft je leerkracht deze formulieren niet, dan kun jij of een van je ouder(s)/verzorger(s) zelf met onze administratie bellen: 088-850 74 30. Dan krijg je het formulier meteen thuisgestuurd. Je kunt je tot half april aanmelden. Je kunt de administratie ook bellen als je wilt weten wat je in klas 1 gaat doen.

Heb je vragen?
Neem contact op met:

Bij wie kom je in de klas?
Leerlingen die van dezelfde basisschool komen en die hetzelfde soort onderwijs gaan volgen, komen bij elkaar in de klas. Wil je heel graag in de klas bij iemand die van een andere school komt, zet dit dan op het aanmeldformulier.

Introductieweek
Na de zomervakantie beginnen we echt. We starten met een introductieweek, want er valt nog veel te ontdekken over de school en de kinderen die erheen gaan. Je krijgt je boeken, maakt kennis met alle docenten en je leert de andere kinderen in je klas beter kennen. Natuurlijk praat je met je klasgenoten en je ouders over de avonturen op je nieuwe school. In die eerste week doe je met alle eersteklassers een gezellige activiteit om met elkaar kennis te maken.

Als je nog een vraag hebt: mail ons gewoon!

Voor leerkrachten: aanvullende gegevens
Van leerkrachten hebben wij ook nog gegevens nodig. Wilt u als leerkracht deze beide formulieren (zie verder) digitaal invullen en mailen naar mw. N. Nikrou-Boeve of mw. N. Hospers-Dost? Op deze manier krijgen we de benodigde gegevens direct binnen en kan er in september direct gestart worden met speciale begeleiding.

Aanvullende onderwijsgegevens
Voorbeeldblad NIO

De ingevulde formulieren kunt u opsturen naar mw. N. Nikrou-Boeve of mw. N. Hospers-Dost.

Contact

Telefoonnummer
(088) 850 74 30
E-mailadres
zwartsluis@agnietencollege.nl

Adres
Agnieten College
Rondweg 2
8064 PA Zwartsluis