Landstede Groep

Kom langs!

Ga jij volgend jaar naar de middelbare school? Kom samen met je ouder(s)/verzorger(s) de sfeer proeven of een dag meelopen op het Agnieten College tijdens het Open Huis of een Open Lesdag!

Open Huis
Op donderdag 13 januari 2022 zetten we van 19.00 – 21.00 uur onze deuren open.
Jij en je ouder(s)/verzorger(s) zijn van harte welkom bij ons op school. Je maakt zo kennis met onze school, kunt er allerlei proefjes doen, voorstellingen bekijken en natuurlijk al je vragen stellen aan onze docenten en leerlingen.

Open Lesdag
Overdag, voorafgaand aan het Open Huis, organiseren we een Open Lesdag.
Tijdens deze dag kun je samen met je klasgenoten en je juf of meester de school bezoeken en een aantal lessen volgen. Vaak gaat dit in overleg met de basisschool, maar er bestaat ook een mogelijkheid om een persoonlijke afspraak te maken voor de Open Lesdag.

Extra informatieavond
Kunnen jij en je ouder(s)/verzorger(s) niet naar het Open Huis komen, dan is er een extra informatieavond op donderdag 20 januari 2022 vanaf 19.30 uur.

Een andere keer langskomen
Heb je het Open Huis gemist of wil je meer weten? Maak gerust een afspraak om een keer langs te komen. Bel of mail ons via 088-850 74 30 of zwartsluis@agnietencollege.nl.

Bekijk de virtuele rondleiding
We hebben een video-rondleiding op onze school gemaakt in 360°. Dus mocht je niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, dan kun je op deze pagina onze virtuele tour bekijken. En als je toevallig beschikt over een VR-brilletje, dan is het bijna alsof je er zelf rondloopt.

Contact

Telefoonnummer
(088) 850 74 30
E-mailadres
zwartsluis@agnietencollege.nl

Adres
Agnieten College
Rondweg 2
8064 PA Zwartsluis