Landstede Groep

Kom langs!

In deze tijd is alles anders door het coronavirus, maar we willen je toch onze school laten zien. Je kunt je bijvoorbeeld nu aanmelden voor een persoonlijke rondleiding met een van onze docenten, individueel of in groepjes van maximaal 6 personen. Neem vooral je vader/moeder/verzorger mee!

Aanmelden persoonlijke rondleiding
Heb je het Open Huis gemist of wil je meer weten? Maak gerust een afspraak om een keer langs te komen. Bel of mail ons via 088-850 74 30 of voorlichtingenzwartsluis@agnietencollege.nl

Bekijk de virtuele rondleiding
We hebben ook een video-rondleiding op onze school gemaakt in 360°. Dus mocht je niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, dan kun je op deze pagina onze virtuele tour bekijken. En als je toevallig beschikt over een VR-brilletje, dan is het bijna alsof je er zelf rondloopt.

Open Lesdag
Deze middag komt vanwege het coronavirus in deze vorm ook te vervallen. We nemen contact op met leerkrachten van groep 8 van de betrokken basisscholen om te kijken welke mogelijkheden we kunnen inzetten voor een eventuele rondleiding op onze school.

Contact

Telefoonnummer
(088) 850 74 30
E-mailadres
zwartsluis@agnietencollege.nl

Adres
Agnieten College
Rondweg 2
8064 PA Zwartsluis