Landstede Groep

Kom langs!

In deze tijd is alles anders door het coronavirus, maar we willen je toch onze school laten zien. Daarom organiseren we dit jaar op 28 januari een online Open Huis. Tijdens het Open Huis kan je in een online gesprek kennismaken met onze school en je vragen stellen. Ook geven we via een livestream informatie over zorg en begeleiding op school. Het is niet meer mogelijk om je nog aan te melden.

Online Open Huis 28 januari

Het is niet meer mogelijk om je nog aan te melden.

Persoonlijk gesprek in kleine groepjes

Het online gesprek vindt plaats in kleine groepjes met maximaal 10 aanmeldingen (gezinnen) per gesprek. Op deze manier geven we je de mogelijkheid om meteen al persoonlijk met ons kennis te maken en je vragen te stellen.

Programma online gesprek:

  • Welkom
  • Kennismaken en sfeerproeven
  • Vragen stellen
  • Afronding

Livestream ‘Begeleiding en support’

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over hoe we op school omgaan met bijvoorbeeld dyslexie en andere vormen van begeleiding en hoe wij jou hierin kunnen ondersteunen. Op 28 januari geven we hier van 19.00 uur - 19.30 uur een presentatie over via een livestream. 

Heb je vragen over het aanmelden? Mail dan naar voorlichtingenzwartsluis@agnietencollege.nl.

Open Lesdag
Deze middag komt vanwege het coronavirus in deze vorm ook te vervallen. We nemen contact op met leerkrachten van groep 8 van de betrokken basisscholen om te kijken welke mogelijkheden we kunnen inzetten voor een eventuele rondleiding op onze school.

Een andere keer langskomen
Heb je het Open Huis gemist of wil je meer weten? Maak gerust een afspraak om een keer langs te komen. Bel of mail ons via 088-850 74 30 of zwartsluis@agnietencollege.nl.

Contact

Telefoonnummer
(088) 850 74 30
E-mailadres
zwartsluis@agnietencollege.nl

Adres
Agnieten College
Rondweg 2
8064 PA Zwartsluis