Landstede Groep

Agnieten College Zwartsluis goes NEON!

12-05-2022

Eindelijk was het zover! Hét feestje waar zoveel leerlingen van het Agnieten College al zo lang naar hadden uitgekeken: Het Brugklasfeest. Op school zijn, maar dan toch heel anders. Al dagen van te voren werd erover gesproken: “Ga jij ook? Wat trek je aan?” De dresscode voor het feest was NEON. Een scala aan kleuren waarvoor je meestal niet kiest op een gewone schooldag, passen ineens heel goed op deze avond. “Rijden we samen naar school? Welke muziek zal er gedraaid worden? Wat gaan we allemaal beleven?”

Al twee jaar was er geen brugklasfeest meer geweest op het Agnieten College. Dat was een goede reden om klas 2 ook uit te nodigen. Een feestelijk uitgedoste menigte vol glitters, glans en armbandjes vulde de gymzaal, die voor deze speciale gelegenheid tot Disco Agnieten was omgetoverd. DJ ‘AK’ wist met zijn beats iedereen tot dansen te krijgen. Kijk nou, je leraar staat swingend op de dansvloer in een flitsende outfit, in plaats van voor het bord in het klaslokaal. Geen zin om te dansen? Een potje lasergamen of gezellig kletsen met je vriendinnen behoorde ook tot de mogelijkheden.

Hoe groot de feestvreugde en gezelligheid ook waren, na twee uur van plezier kwam er ook aan dit feest een einde, want de volgende dag moest iedereen weer gewoon naar school. Maar aan je tafeltje in het lokaal nog wel nagenietend van alle beleefde avonturen op je eerste schoolfeest.

Contact

Telefoonnummer
(088) 850 74 30
E-mailadres
zwartsluis@agnietencollege.nl

Adres
Agnieten College
Rondweg 2
8064 PA Zwartsluis