Landstede Groep

Een 'geslaagde' avond op het Agnieten College Zwartsluis

11-07-2018

Op dinsdagavond 10 juli verwelkomde het Agnieten College in Zwartsluis alle leerlingen die hun BK-diploma behaald hebben. Op woensdagavond 11 juli mochten de GT-leerlingen hun diploma in ontvangst nemen.

De geslaagden werden feestelijk onthaald door docenten, familie en vrienden. Het licht ging uit, de spotlight ging aan en toen iedereen in de zaal stond, mochten de geslaagde leerlingen gezamenlijk hun entree maken door een erehaag van hun docenten. Er werd geproost op het behaalde diploma en de prachtige toekomst die de leerling mag gaan ontdekken.

Zoals elk jaar volgde het liedje 'Supergave tijd' met een presentatie van foto’s van de leerlingen als brugklassers en foto’s van nu. Van basisschoolkind tot jongvolwassene die de grote wereld gaat betreden. De docenten van de leerlingen lieten in een filmpje zien wat zij na de examens allemaal hebben gedaan, zij hadden natuurlijk tijd over. Van filmpjes op een festival, het strand, de trampoline en op de motor, tot vakantiefilmpjes; alles kwam voorbij. De boodschap van één van de filmpjes: "Wij wensen jullie een prachtige toertocht door het leven!"

Toen kwam het moment waar iedereen op zat te wachten: het ondertekenen van het diploma. Een uniek moment in het leven van alle leerlingen. Na het ondertekenen van de diploma's gingen de leerlingen in kleinere groepen de klaslokalen in. Voor iedere leerling was er een leuke anekdote bedacht, gekoppeld aan mooie verhalen.

Als afsluiting van de avond kon er een hapje en een drankje genuttigd worden om met elkaar n gesprek te gaan over deze 'geslaagde' avond.

Ga voor foto's naar onze Facebook-pagina.

Contact

Heb je vragen? Stel ze gerust!

Ons telefoonnummer: (088) 850 74 30
Ons e-mailadres: zwartsluis@agnietencollege.nl

Ons adres:
Agnieten College
Rondweg 2
8064 PA Zwartsluis