Landstede Groep

Hartverwarmend brugklasfeest Agnieten College Zwartsluis

09-02-2017

Het jaarlijkse brugklasfeest van het Agnieten College in Zwartsluis stond dit jaar in het teken van Valentijn. De feestzaal was versierd met allemaal hartjes en de leerlingen kregen de dresscode; een rood accent.

Om 19.00 uur arriveerden de eerste brugklassers in prachtige outfits, de één volledig rood, de ander een rode toon. De feestvierders konden met elkaar op de foto voor een hartjesachtergrond, er kon een roos gekocht worden voor een ander, er waren allerlei spelactiviteiten en niet te vergeten werd er heel veel gedanst. De brugklassers hadden tijdens de gymlessen een dans ingestudeerd, die op het feest gezamenlijk werd uitgevoerd, een prachtig spektakel.

Als klap op de vuurpijl en tot grote verrassing van iedereen verscheen de vriend van één van de docenten op het podium in een mooi pak en met een grote bos rozen, waarna hij haar ten huwelijk vroeg en zij zijn verzoek met ‘’JA’’ beantwoordde. Op hetzelfde moment dwarrelden hartjesballonnen en glitters vanaf het balkon naar beneden, wat het geheel tot een sprookjesachtig tafereel maakte en er hier en daar een traantje van vreugde over de wangen gleed.

Het was een ‘’hart’’verwarmend brugklasfeest om nooit meer te vergeten.

Ga voor meer foto's naar onze Facebook-pagina.

 

Contact

Heb je vragen? Stel ze gerust!

Ons telefoonnummer: (088) 850 74 30
Ons e-mailadres: zwartsluis@agnietencollege.nl

Ons adres:
Agnieten College
Rondweg 2
8064 PA Zwartsluis