Landstede Groep

Kings & Queens op het Agnieten College Zwartsluis

26-04-2018

Afgelopen woensdag 25 april 2018 was het een bijzondere dag op het Agnieten College te Zwartsluis. De examenleerlingen hadden hun laatste schooldag!

Het thema van deze dag was Kings & Queens. Anders dan andere jaren was er deze keer door het docententeam een activiteit bedacht. De leerlingen van klas 4 liepen een route door Zwartsluis, op de route vonden ze ‘koninklijke vossen’. Bij de vossen moesten ze verschillende teambuildingsactiviteiten uitvoeren. Ondanks de regen, hing er een hele gezellige sfeer!

De leerlingen kwamen allemaal rond half 12 aan bij sportvereniging DESZ. Hier moesten ze als laatste activiteit buksschieten. Daarna was er een gezamenlijke afsluiting met een lunch.

's Avonds werden de leerlingen van klas 4 verwacht op het gala bij de Albatros in Zwartsluis. Dames in prachtige jurken, heren in strakke pakken, een leerling op klompen, een leerling met een been in het gips; allemaal verschenen zij op de rode loper. De leerlingen werden gebracht in prachtige auto’s, winkelwagentjes of tractors. Vervolgens liepen zij onder luid applaus over de rode loper. Een écht koninklijk entree!

Er werd flink gedanst en er was ruimte om herinneringen op te halen aan de afgelopen vier jaar. Rond 22.00 uur werden de koning & koningin van het gala gekroond. De koning van het gala is Julian Santbergen geworden. Lisa Dekker is gekozen als koningin van het gala.

Het Agnieten College in Zwartsluis kijkt terug op een zeer geslaagde dag!

Contact

Heb je vragen? Stel ze gerust!

Ons telefoonnummer: (088) 850 74 30
Ons e-mailadres: zwartsluis@agnietencollege.nl

Ons adres:
Agnieten College
Rondweg 2
8064 PA Zwartsluis