Landstede Groep

Laatste schooldag klas 4

15-05-2017

Woensdag 3 mei 2017 was het een bijzondere dag op het Agnieten College te Zwartsluis. De examenleerlingen hadden hun laatste schooldag. Traditioneel is dat de dag om een examenstunt uit te halen.

Het thema van deze dag was: “Oost west, thuis best. Toen de leerlingen en docenten ’s ochtends op school kwamen, werden ze verrast door een blokkade. Gelukkig werd dit snel weer verholpen door de leerlingen van klas 4. Om binnen te komen, moesten alle leerlingen en docenten door een hoofdingang vol partypoppers.

Om 11 uur begon de examenstunt. Eerst werd er een filmpje getoond waarop te zien was dat de leerlingen van klas 4 verschillende docenten thuis hadden bezocht. Ze hadden deze docenten ’s nachts verrast met hun lievelingseten. In de gymzalen werd er vervolgens tegen elkaar gestreden. Anders dan vorig jaar was dat nu alle leerlingen & docenten vrij waren om aan alles mee te doen. De zaal stond vol met spelletjes uit verschillende landen. Bubbelvoetbal was één van de populairste spellen. De klompenrace kon natuurlijk ook niet ontbreken. De leerlingen van klas 4 hadden zelfs eetkraampjes geregeld. Van Engelse drop tot een popcornmachine; je kon het zo gek niet bedenken.

's Avonds werden de klas 4 leerlingen verwacht op de gala-avond. Schitterend aangekleed verschenen ze bij De Albatros in Zwartsluis. De meeste leerlingen werden gebracht in prachtige auto’s! Ook kwamen er wat leerlingen op de tandem, in een winkelwagen of op een step.

Er werd flink gedanst en er was ruimte om herinneringen op te halen aan de afgelopen vier jaar. Rond 22.00 uur werden de koning & koningin van het gala gekroond. De koning van het gala is Elias geworden. Roos is gekozen als koningin van het gala. Het Agnieten College in Zwartsluis kijkt terug op een zeer geslaagde dag!

Ga voor meer foto's naar onze Facebook-pagina.

 

Contact

Heb je vragen? Stel ze gerust!

Ons telefoonnummer: (088) 850 74 30
Ons e-mailadres: zwartsluis@agnietencollege.nl

Ons adres:
Agnieten College
Rondweg 2
8064 PA Zwartsluis