Landstede Groep

‘Lekker fout’ brugklasfeest Agnieten College Zwartsluis

07-02-2020

Wat zal ik aantrekken? Mijn roze tutu of een lederhose? Misschien toch dat rare flamingopak of die gouden glitterjurk? De keuze kan lastig zijn als je een brugklasfeest hebt waar je er zo grappig en fout mogelijk uit mag zien. De brugklassers van het Agnieten College in Zwartsluis hadden het er maar druk mee. Op donderdagavond 6 februari hadden zij hun eerste brugklasfeest met het thema ‘lekker fout’.

Nadat er bij binnenkomst hartelijk gelachen werd om elkaars outfit, verplaatsten de leerlingen zich naar de tot disco omgebouwde zaal, waar de DJ met zijn muziek de feestvreugde nog meer wist te vergroten. Er werd volop gedanst op de beats van de muziek.

Tussendoor gingen de klassen de competitie met elkaar aan; ze moesten klassikaal dansen op het grappige liedje Tsjoe Tsjoe Wa. De klas die het bij het liedje horende dansje het best uitvoerde werd beloond met een luid applaus. Ook de klas met de 'foutste' kleding werd op een applaus getrakteerd.

De juniormentoren zorgden ervoor dat iedereen een verfrissing kreeg en natuurlijk kon een lekkere snack niet ontbreken.

Aan elk feest komt een eind, dus ook aan dit brugklasfeest. Terugkijkend op een 'superleuke' avond gingen de leerlingen tevreden naar huis.

Contact

Telefoonnummer
(088) 850 74 30
E-mailadres
zwartsluis@agnietencollege.nl

Adres
Agnieten College
Rondweg 2
8064 PA Zwartsluis