Landstede Groep

Sportdagen Agnieten College Zwartsluis

30-06-2021

Deze week was het zover. De sportdag voor de klassen 1 en 2. In de ochtend was het de beurt aan klas 2. In de middag was klas 1 aan de beurt. Alle activiteiten werden vol overgave gedaan en tijdens elke wedstrijd vlogen de vonken er van af. Dit kwam vooral doordat alleen de 1e plek een prijs zou krijgen.

Sommige leerlingen overtroffen zichzelf bij een partijtje voetbal of handbal. Anderen waren juist weer het snelst met de duo-loop op een echte stormbaan. Het krachtonderdeel ringhangen werd door sommige leerlingen tot in perfectie uitgevoerd. Een enkele leerling bleef zelfs tot ver over de 2 minuten aan de ringen hangen. Een prestatie van formaat!

Een geweldige sportdag, onder de bezielende leiding van enthousiaste docenten. Leerlingen hebben een scheidsrechterende, commentaar gevende wiskunde docent aan het werk gezien, een voetbal mikkende godsdienst docent en touwtrekkende Engels en K&C docenten. Gelukkig is het de hele dag droog gebleven.

Uiteindelijk ging bij klas 2 team 2B met de zege aan de haal. In klas 1 waren er twee winnende teams. Een team uit klas 1E en een team uit klas 1F.

De leerlingen van het Agnieten College Zwartsluis kijken terug op een sportieve en vooral gezellige dag.

Contact

Telefoonnummer
(088) 850 74 30
E-mailadres
zwartsluis@agnietencollege.nl

Adres
Agnieten College
Rondweg 2
8064 PA Zwartsluis