Landstede Groep

Voor jou! Van ons!

15-02-2021

Een medewerker van school bij je aan de deur? Dat gebeurt niet zo vaak. Toch is dat wat de leerlingen van het Agnieten College in Zwartsluis in deze winterse week beleefden.

Het contact met de meeste leerlingen is nu al zes weken online. Via de digitale weg weten docenten en leerlingen elkaar wel te vinden. Het onderwijs en alles wat daar verder bij komt kijken, wordt zo goed mogelijk verzorgd.

Leerlingen op hun beurt doen hun best, volgen de lessen en maken hun opdrachten en toetsen, zoals dat van hen gevraagd wordt. Soms is dat best lastig en een uitdaging, zo ver weg van school.

Om die afstand even te doorbreken en ze te laten weten dat ze gemist worden in de klas, werd het plan opgevat om de leerlingen van het Agnieten College te verrassen. Medewerkers van het Agnieten College Zwartsluis brachten hun leerlingen een kleine attentie met daarbij een kaartje, aan huis. Het pakketje werd persoonlijk aan hen overhandigd. Dit alles met inachtneming van maatregelen rondom Corona.

Verschillende leerlingen reageerden blij verrast, vol verbazing. Een aantal leerlingen waren sprakeloos, want deze pakketbezorger hadden ze niet aan de deur verwacht! Een mooi moment van persoonlijk contact, maar hopelijk zien we elkaar snel weer op school.

Contact

Telefoonnummer
(088) 850 74 30
E-mailadres
zwartsluis@agnietencollege.nl

Adres
Agnieten College
Rondweg 2
8064 PA Zwartsluis