Landstede Groep

AGNIETEN COLLEGE ZWARTSLUIS

Leerroutes

Op het Agnieten College kun je een vmbo-, havo- of vwo-opleiding volgen. Deze opleiding volg je in een van de drie leerroutes. Ben jij vooral praktisch bezig of wil je juist onderzoeken hoe alles werkt? Er is altijd wel een route die bij jou past en jou goed voorbereidt op je vervolgopleiding of op werk. Naast deze drie routes bieden we in samenwerking met MBO Menso Alting ook een MBO 2-route, de doorlopende leerlijn, aan.

LEREN OP MAAT
Je leert bij ons op maat: we gaan uit van wat jij kunt en welke mogelijkheden je hebt. Ook krijg je veel persoonlijke begeleiding. Daarnaast is er na de lessen keuzewerktijd (KWT). Verder werk je naast de normale lessen aan je talenten tijdens de LOB-lessen. Ook doe je tijdens je opleiding een maatschappelijke stage.

VMBO EN ONDERBOUW HAVO/VWO
Op het Agnieten College kun je het vmbo helemaal doen. Ga je naar de havo of het atheneum, dan kun je de eerste drie jaar op het Agnieten College volgen. Daarna maak je de opleiding af op andere school. Zo kun je de eerste jaren op de middelbare school dicht bij huis volgen.

MBO 2 DOORLOPENDE LEERLIJN
In de mbo-2 route van Menso Alting en het Agnieten College Zwartsluis, ook wel de doorlopende leerroute genoemd, kun je tegelijkertijd vmbo én mbo volgen. Dit is uniek in Nederland! Het is handig, omdat je op je eigen school kunt blijven terwijl je toch begint aan een mbo-opleiding.

AANMELDEN

Wil je aankomend schooljaar naar het Agnieten College Zwartsluis?

VRAGEN?

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Wat leuk dat je contact met ons wilt opnemen! Via de knoppen hieronder kun je ons bellen of mailen, maar je kunt ook via het contactformulier je vragen of opmerkingen kwijt.