Landstede Groep

AGNIETEN COLLEGE ZWARTSLUIS

Begeleiding

Het is belangrijk dat jij je goed voelt op school. Samen met je ouder(s)/verzorger(s) letten we erop hoe het met je gaat en als het nodig is, proberen we je te helpen. We zetten ons in om ervoor te zorgen dat je op school het beste uit jezelf haalt, en we bieden verschillende vormen van begeleiding om jouw succes te ondersteunen.

ALGEMENE BEGELEIDING
Bij het Agnieten College staat jouw welzijn voorop. Je hebt toegang tot een mentor die jouw aanspreekpunt is en je helpt met studiezaken, resultaten en persoonlijke uitdagingen. We bieden ook ondersteuning via ons interne begeleidingsteam, loopbaanbegeleiders, vertrouwenspersonen en schoolverpleegkundigen om ervoor te zorgen dat je alle begeleiding krijgt die je nodig hebt.
Lees meer....

SPECIALE BEGELEIDING
Soms heb je wat extra ondersteuning nodig. We bieden studielessen, remedial teaching, en begeleiding voor specifieke behoeften zoals dyslexie en dyscalculie. Mindsettraining en begeleiding bij examenvrees kunnen je helpen bij het overwinnen van uitdagingen.
Lees meer...

PASSEND ONDERWIJS
Als je extra hulp nodig hebt, werken we aan onderwijs dat bij jou past, speciaal gericht op wat jij nodig hebt. We werken samen met andere scholen in de regio om de best mogelijke ondersteuning te bieden.
Lees meer...

TIJDELIJK NAAR DOC
Voor leerlingen die de overstap van basisonderwijs naar regulier voortgezet onderwijs lastig vinden, biedt DOC in Zwolle tijdelijke ondersteuning. Je kunt hier extra begeleiding en aangepast onderwijs krijgen om je voor te bereiden op terugkeer naar een reguliere school.
Lees meer...

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of meer informatie nodig hebt. Samen zorgen we ervoor dat jij het beste uit jezelf haalt!

AANMELDEN

Wil je aankomend schooljaar naar het Agnieten College Zwartsluis?

VRAGEN?

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Wat leuk dat je contact met ons wilt opnemen! Via de knoppen hieronder kun je ons bellen of mailen, maar je kunt ook via het contactformulier je vragen of opmerkingen kwijt.