Landstede Groep

NAAR HET AGNIETEN

Aanmelden

Wil jij graag naar het Agnieten College? Dan lees je hier wat je moet doen.

Het aanmeldingsformulier voor onze school krijg je van je juf of meester van groep 8. Heeft je leerkracht deze formulieren niet, dan kun jij of een van je ouder(s)/verzorger(s) zelf contact opnemen met onze school via 088-850 74 30. Dan krijg je het formulier meteen thuisgestuurd. Je kunt je tot uiterlijk 31 maart aanmelden.

HEB JE VRAGEN?
Neem contact op met Nieske Nikrou-Boeve via: nnikrou@agnietencollege.nl 

BIJ WIE KOM JE IN DE KLAS?
Leerlingen die van dezelfde basisschool komen en die hetzelfde soort onderwijs gaan volgen, komen bij elkaar in de klas. Wil je heel graag in de klas bij iemand die van een andere school komt, zet dit dan op het aanmeldformulier.

INTRODUCTIEWEEK
Na de zomervakantie beginnen we echt. We starten met een introductieweek, want er valt nog veel te ontdekken over de school en de kinderen die erheen gaan. Je krijgt je boeken, maakt kennis met alle docenten en je leert de andere kinderen in je klas beter kennen. Natuurlijk praat je met je klasgenoten en je ouders over de avonturen op je nieuwe school. In die eerste week doe je met alle eersteklassers een gezellige activiteit om met elkaar kennis te maken.

Als je nog een vraag hebt: mail ons gewoon!

VRAGEN?

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Wat leuk dat je contact met ons wilt opnemen! Via de knoppen hieronder kun je ons bellen of mailen, maar je kunt ook via het contactformulier je vragen of opmerkingen kwijt.