Landstede Groep

NAAR HET AGNIETEN

Kom langs!

Ga jij volgend jaar naar de middelbare school? Kom samen met je ouder(s)/verzorger(s) de sfeer proeven of een dag meelopen op het Agnieten College tijdens het Open Huis of een Open Lesdag!

Acz Scheikunde Proefjes

OPEN HUIS

Op dinsdag 23 januari 2024 zetten we van 18.30 – 20.30 uur onze deuren open. Jij en je ouder(s)/verzorger(s) zijn dan van harte welkom bij ons op school. Je kunt zo kennismaken met onze school, allerlei proefjes doen, voorstellingen bekijken en natuurlijk al je vragen stellen aan onze docenten en leerlingen.

Acz Biologie Pop

OPEN LESDAG

Overdag, voorafgaand aan het Open Huis, organiseren we een Open Lesdag.
Tijdens deze dag kun je samen met je klasgenoten en je juf of meester de school bezoeken en een aantal lessen volgen. Vaak gaat dit in overleg met de basisschool, maar er bestaat ook een mogelijkheid om een persoonlijke afspraak te maken voor de Open Lesdag.

Acz Gevel

EXTRA INFORMATIEAVOND

Kunnen jij en je ouder(s)/verzorger(s) niet naar het Open Huis komen, dan is er een week later, op dinsdagavond 30 januari 2024, een extra informatieavond vanaf 19.30 uur tot 20.30 uur.

EEN ANDERE KEER LANGSKOMEN?

Heb je zowel het Open Huis als de Extra Informatieavond gemist of wil je meer weten? Maak gerust een afspraak om een keer langs te komen. Bel of mail ons via 088-850 74 30 of zwartsluis@agnietencollege.nl.